Verzenden & Retourneren

 Verzenden en Retourneren

Post.NL pakket verzending

Bij CBD-Olie-online.nl informeren wij u graag goed over de verzending en afhandeling van uw bestelling.
Voor het verzenden vragen wij (voor zowel binnen Nederland en België) € 4,95

Levertijd

De levertijd van de producten bedraagt 1 dag, waarbij er ook op zaterdag wordt bezorgd door PostNL.

Verzendkosten

Voor een bestelling van minder dan € 45,- betaalt u een tarief van € 4,95.
Bestelt u boven de € 45,- dan zijn de verzendkosten gratis. Deze tarieven gelden voor verzending binnen Nederland en België.

Bezorgen met PostNL

Als u kiest voor ‘Bezorging via PostNL’ wordt uw pakket direct verzonden per PostNL naar het door u opgegeven adres.

Ander bezorgadres

Wilt u een pakketje naar een ander adres laten versturen? Op onze afrekenpagina kunt u gemakkelijk een ander adres invoeren.

Hoe werkt het? Onder het factuuradres kunt u de regel ‘Verzenden naar hetzelfde adres’ aan of uit vinken. Als u deze optie uit zet verschijnt er vanzelf de mogelijkheid om een ander adres in te voeren.

Uw bestelling volgen

Als uw pakket door ons is verzonden ontvangt u altijd een bevestiging per e-mail. In deze bevestigingsmail treft u een track & trace link aan. Als u hier op klikt kunt u zien waar uw bestelling zich bevindt en krijgt u een indicatie van de bezorgtijd.

Mocht u toch het verkeerde product besteld hebben en wilt u deze aan ons retourneren? Dan kunt u binnen 7 dagen uw bestelling aan ons retour zenden.

Regels voor het retour zenden:

Voeg de bijgeleverde pakbon toe en vermeld de reden van retour zending. Wij zullen na ontvangt van uw zending het bestelde product bekijken of deze nog ongeopend is. Wanneer het product al geopend is, kunnen wij deze helaas niet vergoeden. Al onze producten zijn verzegeld en moeten in originele staat bij ons retour komen.

Wanneer wij uw retour zending hebben beoordeeld, kunt u het betaalde bedrag binnen 14 dagen terug verwachten op uw rekening.

Herroepingsrecht / Zichttermijn

Hygiëne artikelen (zoals e-sigaretten) kunnen alleen geretourneerd worden als de verzegeling niet is verbroken.

Indien u de verzegeling verbreekt, verliest u uw herroepingsrecht. Voor het beoordelen verbruiksartikelen (zoals liquids) is het niet nodig om ze uit te pakken. Doet u dit toch, dan zijn de producten niet meer verkoopbaar en kan de waardevermindering oplopen tot 100%.

Voor alle overige producten heeft u het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Klik CBD Olie online Herroepingsrecht voor uw herroepingsrecht formulier, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

E-Liquid en E-sigaretten

Mocht u van mening zijn dat u een E-liquid of e-sigaret heeft ontvangen welke niet aan de kwaliteit voldoet zullen wij contact opnemen met de leverancier en een passende oplossing aandragen.
Wanneer u de smaak van een E-liquid niet lekker vind, kunt u deze niet ruilen. Smaak is immers persoonlijk. Wanneer de verzegeling niet verbroken is, kunt u uiteraard wel gebruik maken van de zichttermijn en deze bij cbd-olie-online retour melden.

U kunt uw order retour sturen naar onderstaand adres:

CBD-Olie-online.nl
T.A.V. Retour afdeling
Repel 47
4926 DD Lage Zwaluwe

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via mail: [email protected], telefonisch: 085-047 32 10